CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Selasa, 30 Jun 2009

besh utk kawan2


video


Will You Be There


Hold Me
Like The River Jordan
And I Will Then Say To Thee
You Are My Friend

Carry Me
Like You Are My Brother
Love Me Like A Mother
Would You Be There?

Weary
Tell Me Will You Hold Me
When Wrong, Will You Skold Me
When Lost Will You Find Me?

But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me

(Hold Me) show me
(Lay Your Head Lowly)
told me
(Softly Then Boldly)
(Carry Me There)
I'm Only Human

(Lead Me)
hold me
(Love Me And Feed Me)
ye yeah
(Kiss Me And Free Me)
yeah
(I Will Feel Blessed)
I'm Only Human

(Carry)
Carry
(Carry Me Boldly)
Carry me
(Lift Me Up Slowly)
yeah
(Carry Me There)
I'm Only Human

(Save Me)
need me
(Heal Me And Bathe Me)
lift me up lift me up
(Softly You Say To Me)
(I Will Be There)
I Will Be There

(Lift Me)
i'm gonna care
(Lift Me Up Slowly)
(Carry Me Boldly)
yeah
(Show Me You Care)
Show Me You Care

(Hold Me)
whoooo
(Lay Your Head Lowly)
i git lonly some times
(Softly Then Boldly)
i git lonly
(Carry Me There)
yeah yeah carry me there
yeah yeah yeah

[Spoken]
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

Jumaat, 26 Jun 2009

Rumahku Taman serangga Ku

Haha Umah sewa aku kat pagoh mmg boleh dikategorikan besar utk yg aku duk sekor2 j kat cn tapi skang umah aku dah jadi seperti taman serangga byk serannga yg engkau2 suma boleh lihat antara yg anda boleh lihat lebah yg hendak buat sarang , lipan bara yg cute byk ar yg ada mentadak mengkudu pun ada.......



Lipan bara yg menyorok dibawah tilam aku dah kena ketuk ngan aku

ha yg ni lebah baru nak wat sarang aku sembur dapat ar dalam 5 kilo dia pny lebah yg mati madu dapat jlah sesudu






Meeting

Wah Byk meeting aku kena attend next week

27hb 6 2009 = meeting ngan PRO kat melaka
01hb 7 2009= meeting dengan sume C.O.W Moa johor kat JB
03hb 7 2009= meeting ngan client kat Site Segamat


Besh g meeting duit mkn xkena kuar ada owg payung kecuali dekat jb....sub con n con xde hahaha

Khamis, 25 Jun 2009

Satu Perubahan

Before 3hb 6 = 31
Lepas 3hb 6 = 32
Skang saiz 32 pun dah sempit
perut gua makin buncit so gua perlukan satu senaman gua dah usya dah


video

Isnin, 15 Jun 2009

Kita enjoy



Malam Minggu Kat jb dah lama xwat aktiviti Harus....hahaha bese ler ngan member2 g makan2 pastu karok2 ckit.....bapak enjoynya wlpn xde teman berlainan jantina yg leh gelek2....hahaha



malam mgu adalah malam muda-mudi tgu next tyme wa blik jb kta g enjoy lag bro misteri

Love is Love

"let's design our structures life based on foundation of luv dat's made from strong concrete of loyalty..so it can't collapse eventhough there are heavy loading from any side..

10 Situasi Lelaki Yang Wanita Harus Fahami

1. Bila si dia sibuk... ... .. Jangan pula kamu terhegeh-hegeh meminta si dia menjemput kamu di tempat kerja ataupun menemani kamu pergi membeli-belah.

2. Bila si dia ego... ... . Jangan sesekali kamu mempersoalkan tentang keegoan bila sikap sebegini sedang menguasai dirinya. Lelaki amat payah utk mengakui dirinya ego sebaliknya berpendapat ianya ketegasan.

3. Bila si dia romantik... ... .. Ajaklah si dia bersiar-siar di tepi pantai ataupun makan malam di bawah cahaya lilin sambil mengenangi saat-saat manis pertemuan pertama dan jgn lupa selit sekali perancangan utk masa depan bersama.

4. Bila si dia panas baran... ... .. Jgn membuat sesuatu yg boleh menyemarakkan lagi perasaan marahnya. Cuba kamu berdiam diri dulu sampai kemarahan reda.

5. Bila si dia penat... ... . Jgn mengadu perkara ataupun bercerita ttg hal yg remeh. Dalam saat sebegini si dia hanya perlu rehat yg secukupnya dan jgn memaksa dia membuat sesuatu yg boleh menambah kepenatan.

6. Bila si dia pentingkan diri sendiri... ... ... Cuba berterus-terang dan meluahkan rasa tidak puas hati kamu tentang sikapnya itu. Kamu patut bersikap terbuka dan memintanya supaya mengimbangi pendapat kamu juga. Jgn lupa utk bertoleransi antara satu sama lain.

7. Bila si dia mengongkong... .. Kalau kamu memberontak, pasti akan dimarahinya. Tapi kalau menurut saja katanya takut menjejaskan diri sendiri. Utk itu, kamu perlu berkata padanya utk membiarkan kamu membuat keputusan sendiri asalkan tidak menjejas hubungan kamu berdua.

8. Bila si dia selamba... ... . Cuba tarik perhatian si dia. Contohnya membuat sesuatu yg boleh menarik minatnya. Orang yg selamba ini selalunya ingin kita yg memulakan dahulu. Oleh sebab itu, kamu patut merancang sesuatu bagaimana utk menarik perhatiannya.

9. Bila si dia curang... .. Jgn tuduh tanpa usul periksa. Jika benar si dia curang, bersemuka dan tanya dengan si dia mengapa bersikap begitu. Tapi kalau si dia tetap dengan keputusannya, eloklah kamu sendiri yg berundur dulu sebelum makin parah kelukaan hati.

10. Bila si dia lurus bendul... ... Memang kamu boleh mengambil kesempatan ke atas dirinya tetapi jgn sampai memperlekehkan setiap tindak tanduknya. Kamu patut menjadi perangsang padanya dan mengatakan yg si dia mampu membuat keputusan sendiri tanpa mengharapkan org lain sangat

Abes akhirnya


tiga tahun aku blaja dapat ler kertas sehelai nasib baik dapat kerja....hahaha dapt gak bunga n teddy bear....hahaha

Once upon a tyme

Sepasang kekasih yg hangat bercinta si wanita adalah si buta.....one day si jantan bertanya pada si buta.....bilakah mereka akan berkahwin , si buta ni pun berkata dia akan berkahwin dengan jantan ni bila dia dapat melihat....nak dipendekkan cerita si buta ni pun dapat ar penderma mata after buat operate celik ar si buta ni lalu berjumpa si buta ni dengan kekasih pengerang jantung dia ini, semasa berjumpa rupa2nya si kekasihnya pun buta lalu berkata si betina ni dia xnak kahwin ngan owg buta lalu pergi ler si lelaki yg kasihan ini sambil berkata si betina ni " U jaga ler mata i ni Elok2 "


Wa dapat kisah ni dari seorang gadis kat karaoke red square kat melaka....moral citer ni hamba pun xtau